Spray je kleding fris!

Zeepnood is een snelle kledingverfrisser die wij hebben bedacht toen wij op zoek waren naar een snelle manier om onze kleding op te frissen (zonder het direct te hoeven wassen). Wij vinden dit handig tijdens backpacken, wintersport en weekendfestivals. Uiteindelijk is Zeepnood ideaal om dagelijks te gebruiken op kleding, maar ook op bijvoorbeeld je beddengoed, meubels of autobekleding. Iets wat wij heel fijn vinden om te gebruiken en wij hopen jullie ook. Probeer het eens! Maar test het eerst even met 1 kledingstuk.

Minder wassen

Wasmachine in een flessie!

Je kleding slijt enorm van wassen. Om te voorkomen dat kleding snel slijt, adviseren wij je om sommige kledingstukken wat minder vaak te wassen. Je hoeft je jeans echt niet na een keer dragen weer te wassen. Spray Zeepnood op je kleding en hang het uit, zeker direct nadat je het hebt gedragen. Ook voor kleding die lastig te wassen is. Je favoriete item blijft er goed uitzien, je bent milieubewust bezig en het scheelt in je portemonnee.

Productie

Zeepnood wordt geproduceerd binnen Europa volgens de richtlijnen van de Europese Unie. Hier houden wij ons aan, want dit waarborgt de kwaliteit van onze geuren. Het is op waterbasis en er worden zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt. Je kleding blijft in goede staat en het geeft geen allergische reacties op je huid.